Bestuur

Pedlev is niet bepaald hiërarchisch. Lastig ook, wanneer je elkaar al zo lang kent. Sinds Pedlev een stichting is, is echter ook de behoefte ontstaan aan een duidelijkere ‘organisatiestructuur’. Want ook stichtingen moeten worden bestuurd.

Ondanks het feit dat iedereen binnen Pedlev een belangrijke rol speelt in de organisatie en het tot stand brengen van de concerten, heeft Pedlev een driekoppig bestuur, bestaande uit een voorzitter, secretaris en een penningmeester. Hieronder een korte kennismaking met onze bestuursleden.

Voorzitter – Alwin Farahani
Alwin is onze voorzitter. Hij werd in 2007 op klarinet lid van het ensemble. Toen nog slechts veertien jaar oud; inmiddels iets ouder. Niet weg te slaan uit het ensemble. Hij is de aanjager geweest van de ‘wederopstanding’ van het ensemble in 2016. Maakt graag flauwe grapjes.

Secretaris – Dagmar Dhondt
Dagmar is onze secretaris. Zij speelt sinds 2017 op hoorn in Pedlev en is daarmee één van de ‘jongstgedienden’ van het ensemble. Maar dat zou je niet zeggen. Het is alsof Dagmar er altijd bij is geweest. En dat houden we graag zo. Speelt ook voortreffelijk golf.

Penningmeester – Laura Blomaard
Laura is onze penningmeester. Zij speelt al vanaf 2006 als fagottiste in het ensemble en kan zich dus met recht één van de veteranen van het ensemble noemen. Heeft ook een zus die in Pedlev speelt (Hanna op dwarsfluit). Al sinds 2007 onafscheidelijk verbonden met haar fagotmaatje Esther.

U kunt in contact treden met het bestuur door een e-mail te sturen naar info@pedlev.nl.